Eerste blogbericht

Op donderdag 10augustus, Or le Yom Hey, 18 Aviv 5777 is hier het allereerste bericht geplaatst.

Dit blog ben ik begonnen omdat als co-editor van de site voor Jeshua-isten ik ook een spreekbuis nodig had en aldus een profiel moest aanmaken. En waarom dan niet ook gebruik maken van die eigen stek? Vraag daarbij kan dan wel zijn wat ik buiten die andere plaats nog zal kunnen vertellen. Om eerlijk te zijn zal het mij ook benieuwen. Ik weet dan wel dat hier misschien niet zo veel zal gepubliceerd worden maar ik hoop dat het toch nog voldoende zal zijn om meerdere lezers te kunnen boeien en hen op regelmatige basis toch wat extra leesvoer zal kunnen aanbieden.

Door dat er dezer dagen heen en weer wordt gescholden door mensen die zich christen noemen en anderen die zich uitgeven voor moslim maar zo veel dingen doen die in tegenspraak zijn met wat er in de Koran staat, kunnen wij ook zien dat wij in een tijd gekomen zijn dat godsdiensten tegen elkaar staan en ruziën zoals in de Bijbel voorspeld staat.

Die voorspelde tijden moet er ons toe aanzetten om serieus werk te maken van onze godsdienstbeleving en moet er ons toe brengen om de juiste keuzes te maken.

De Nazareense rebbe Jeshua heeft zijn volgers de taak gegeven om er op uit te trekken en het Goede Nieuws te verkondigen. Als volgeling van die grote leermeester wil ik dan ook in de voetsporen stappen van de eerste talmidim en met deze site en die van de Jeshua-isten mee mijn duit in het zakje doen en mee helpen in de verspreiding van de Goede Boodschap.

Mag ik hierbij mijn hoop uitdrukken dat ik een waardige volgeling zal mogen zijn die de liefde van Jeshua zal delen met anderen en er zal in kunnen slagen om aan te tonen dat die Jeshua of Jezus Christus de Messias de Weg naar God is.

Advertentie

3 gedachten over “Eerste blogbericht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.